Analiz Laboratuvarlarında yapılan testler sonucunda elde edilen bulgular doğrultusunda istenen ve hedeflenen üretimi yapmak için Uygulama Laboratuvarı'nda çalışmalar yapılır.

Bu çalışmayla hangi ürün için hangi buğdayların kullanılacağı, kaç randıman un çekileceği, katkı ve enzim desteğinin gerekip gerekmediği belirlenir. Ayrıca una ne kadar su verilmesi gerektiği, yoğurma ve fermentasyon şartları ve süresi gibi işleme prosesi ile ilgili detaylar bulunarak gerektiğinde müşteri bilgilendirilir.

Uygulama Laboratuvarında ;

- Hamurun yoğrulduğu Diosna marka iki adet spiral mikser,
- Birinci fermentasyon ve kesme-tartma bölümü,
- Yuvarlama makinası,
- İkinci fermentasyon bölümü,
- Şekillendirici,
- Son fermentasyonun yapıldığı sıcaklık ve nemin kontrollü olarak götürüldüğü fermentasyon kabini ile pişirme için Werner & Pfleiderer marka iki adet ekmek fırını bulunmaktadır.

GALERİ